woensdag 6 augustus 2014

Nieuws over programma Literaturia

Alles staat in de steigers. Met nog twee weken + 1 dag te gaan zijn er twee nieuwtjes te melden.
Allereerst  kan Cestmir Bergsma niet bij de NoorderZlam aanwezig zijn en wordt zijn plaats ingenomen door Jelmer van Lenteren. Voor de volledigheid alle deelnemers aan de NoorderZlam op een rij: Sannemaj Betten, Roel Weerheijm, Coen Cornelis, Daan Taks, Dean Bowen, Jonathan Griffioen, Jelmer van Lenteren, Daan Zeijen en Marloes Robijn.

Ten tweede, en voor alle duidelijkheid: in het Noorderzon Magazine en op de Literaturia-flyer staat dat vrijdag 29 augustus is ingeruimd voor Lucas Hirsch en consorten, maar die voorstelling gaat vanwege persoonlijke omstandigheden niet door.
In hun plaats komt Ype Driessen naar Noorderzon:

vr 29 aug, Literaturia-container Leliesingel: vanaf 18.00 ieder half uur
Ype Driessen: De Grote Literaire Fotostripshow

Speciaal voor Literaturia komt Neerlands enige echte fotostripheld Ype naar Groningen. Met zijn Grote Literaire Stripshow brengt hij de klassieke fotostrip tot leven. Van zijn fotostrips zijn al een stapel albums verschenen, vaak autobiografisch en over studenten (in de serie 3HOOG). Zijn werk verscheen onder andere in Volkskrant Magazine, FD, Hitkrant en sQueeze, en heeft naar eigen zeggen van gay-gedoe zijn unique selling point gemaakt. Zo uit de strip, in het echt op Noorderzon.

Kaarten voor alle voorstellingen zijn te koop via de website van Noorderzon en bij de bekende voorverkoopadressen in Stad.

Geen opmerkingen: