dinsdag 20 augustus 2013

Literaturia dag 5: In de rondte, met Harry Zevenbergen, Laura Arkana, Sylvia Hubers, Timo de la Mar en gasten

De maandagavond was voorlopig de laatste van Literaturia in de Desdemona tent. Tot en met vrijdag vindt Literaturia plaats in de speciale Literaturia-container aan de Leliesingel, om zaterdag nog een keer op het oude nest terug te keren voor de verkiezing van de Kinderdichter van Groningen.
Gisteren was het de beurt aan het collectief In de rondte, een losvast gezelschap dat in verschillende samenstelling met elkaar optreedt, voordraagt en musiceert. Solo en met elkaar, afgesproken en spontaan. Allround muzikant Timo de la Mar nam de honneurs waar voor Eva Meijer en uit Groningen waren twee gasten ingevlogen: dichter Kasper Peters en muzikant Aimée Terburg. In de rondte sprong in twee sets van de hak op de tak, en nam het publiek mee. Dat waardeerde de ingetogen wervelwind met enthousiasme.
Gemist? Kijk de impressies: Harry Zevenbergen (1), Laura Arkana (1), Kasper Peters (1), Sylvia Hubers (1), Harry Zevenbergen (2), Laura Arkana (2), Timo de la Mar (1), Sylvia Hubers (2), Kasper Peters (2), Harry Zevenbergen (3), Laura Arkana (3), Timo de la Mar (2) en Sylvia Hubers (3) 

Geen opmerkingen: